bitchess

Alltså, detta är himla jobbigt! Jag har haft diabetes i lite mer än 7 år, och jag har fått i uppgift att skriva en uppsats om det. Jag vet inte vart jag ska börja .. Jag tror att jag vet för mycket! haha
Nåja, nu måste jag i alla fall försöka. Taaaagggggggggga piteå på fredag!♥

random

Det känns som att varenda gång jag gör ett inlägg, så sätter jag bara in någon random bild som inte har något som helst att göra med texten jag skriver .. hmm
Kan bero på att jag aldrig tar några bilder nuförtiden, så det kommer förmodligen att fortsätta på det viset ett tag till.
Till helgen så har jag enorma planer! Heh, nä men om allt går som planerat så blir det en tripp till Piteå för att hälsa på Camilla och Una. Jag kommer inte ens ihåg när jag var där sist .. Tragiskt :D
Eftersom en viss Camilla fyller år snart så ska vi fira henne uta bara den! På tal om det så måste jag fixa en saak. Hoppas du läser detta och blir väldigt nyfiken Camilla! HEHE
nu börjar lektionen! peaaaaaaaace
-

happyday

Det är nu 26 dagar kvar till julafton, 24 dagar till lov, 11 dagar tilll Camillas födelsedag, 23 veckor + 1 dag tills jag fyller år och 11 veckor + 3 dagar till unas födelsedag. Kan inte klaga precis, well - inte ikväll iallafall!
Dagen har gått väääldigt fort och det ska bli himla skönt att lägga sig i sängen och sova sönder lite, himla bra att min mor jobbar i Jokkmokk så jag slipper gå upp före fan för att åka buss. Bil♥ hehehheheh. Fast det är skönt att åka buss också, ibland.
Nu ska jag ta och driva mig till sängen för att sedan drömma om min Iphone! (eller något annat trevligt)
haaaaaaajdaaaaaaaaao :D
-

EY!

Snart är det jul, vilket betyder att man måste önska sig en massa trevliga saker! Hoppas tomten läser detta så att han är snäll och ger mig en vit Iphone 4s♥



Jan kristiansson!

När jag gick hem till Sarre ikväll så kastade jag en massa snö på henne! Heeelt kult! ;) Hon hade ingen chans mot mig! :) Det ligger ett peket bredvid mig som är till mig och jag har väldigt lust att öppna det när hon inte ser! Mehe, bisigt. Imorgon så ska jag kidnappa Sara ut på byn för det händer någonting här. Vi ska fika också! Näni, nu ska jag hoppa på Sara och Una tills dom säger någonting vi ska göra.

En halv tokig bild på mig och Una. (hon ville absolut vara med i detta inlägg)
/c

Friiiiday

Det blev en väldigt lugn kväll, har mest kikat på Grey's anatomy. Är redan inne på säsong 6, så nu är det väl bara högst 3 kvar. Det känns som att detta är den första dagen helt utan någon pluggning, så himla skönt må jag säga!
Nu ger jag upp, har suttit med detta inlägg uppe hur länge som helst och kommer inte på något att skriva om ..
Fortsätter kolla på filmen som går just nu på 5an, duschar och sover. Ha en treeevlig helg! peace
-

378122_2664174091649_1474908584_32804624_915567125_n_large


TILL DIG SARA!

Imorgon åker jag hem, helt lovely!♥ Lovade Sara att jag skulle göra ett inlägg till henne, för jag hade faktiskt någonting viktigt att skriva! Så här kommer det: I helgen kommer jag vara grymt sugen på godis och allt som går att äta. Vet du vad det betyder? Jag vill att vi ska baka paj,kladdkaka, köpa flera kilon med godis, mars glass, chips och flera liter coca-cola och bara trycka i oss allt på en gång meeen nu måste vi ju också tänka på att Sara har diabetes så vi får väl dra ner det till en paj OCH marsansås! Jag vet att du vill Sara! Annars skulle du int skicka denna fina bild åt mig:


/c

engelska

Matteprovet som jag pluggade till hela förra veckan, fick vi tillbaka idag. Gissa om jag är nöjd? Maxpoängen var 29, jag fick 21. HEEEEELNÖJD! Det är så himla roligt att se efter att man har plugga ihjäl sin själ, att allt var värt det. Inte ofta sådant händer! + att vi har endast en enda lektion imorgon och sedan helg. Camilla lär väl dyka upp vid halv 8-tiden, då ska jag kidnappa henne från hennes familj och dra hem henne till mig♥ I'm lovin' it
Life's pretty damn good now! så det är väl bara att fortsätta med engelska-lektionen nuuurå, peace
-
GLAD TJEJ

Moments in life

Ni ska bara veta hur otroligt kul det är att sluta 10 minuter efter att bussen går och måsta sitta i skolan och vänta på nästa i 1 timme, verkligen jättekul! Fast ett plus i kanten då att provet som jag har pluggat till i evigheter (känns det som) gick bra! Det känns som en lättnad att äntligen ha gjort bort det, nu kan jag ta det lugnt i ungefär 1 dag och sen är det bara att börja plugga inför nästa prov. Haha, kul liv123
Ett ännu större plus i kanten är att pappa har hämtat hem min nya älskling, så just nu står han ute på gården och väntar på mig, wiihooo! Skidoo heter han, han är röd och svart & kommer aldrig någonsin att vara otrogen! ♥
Nä, nu ska jag ta och klicka ner detta! Datorn dör om ungefär 30 sekundeeeer. Bråttom!
peace

din lilla fuling ..

Om det är en person som jag INTE tycker ser bra ut, så är det Stefan. Som Camilla är störtkär i, och bara därför så pratar och skriver hon om honom HELA tiden .. Hon har till och med gått så långt att hon lägger ut bilder på honom - på min blogg?! Hur fel är inte det? Om någon kille ska få vara med här, så är det Sean Faris♥ (eller kanske Ryan Guzman)
Jag borde egentligen plugga just nu, men jag måste bara ta en paus - annars åker allt in och sedan ut lika fort! Camilla är alltid lika mycket saknad, och till helgen får jag som sagt ä n t l i g e n träffa henne.
Det är väldigt mysko att ha en ny blogg, för ingen läser den. Haha! Kan bero på att ingen vet att jag faktiskt har en ny. Vad vet jag?
Nä, nu ska jag ringa upp den där Camilla och skälla ut henne lite, bara för att jag kan.
-
hot stuff

BLOGGA SARA!

När man börjar en redovisning så blir det så tråkigt när man börjar ''Jag har jobbat med ... '' då borde det ju vara likadant när man gör ett blogginlägg, right? Tänkte väl. Har ju blivit gode smart efter alla mina redovisningar. Har/ska ha bara sisådär 3 stycken i veckan. Egentligen börjar det bli ganska normalt här.
-
Aja sara är tyvärr inte så bra på att uppdatera så jag fick veta hennes lösen! Mehehe! Så det kommer typ sluta med att jag bloggar mer än henne. Vilket är ganska tråkigt eftersom då har inte jag någonting att läsa. Tycker hon ska uppdatera hennes blogg sådär 5 inlägg om dagen. Det hade varit nått, ellerhur? Hon skyller väl på att hon har ett stort prov imorgon. Till helgen kan jag nog försöka tvinga henne att blogga meeen det har hon inte tid med för då ska hon vara med mig! Hihi!♥
-
Bara för att Sara aldrig skulle lägga ut en bild på Stefan♥ så får jag ta det i mina egna händer och göra det!
-
-
-
/camilla

Framing hanley - Alone in my bed


Matte

För ungefär 4 veckor sedan så var jag och en hel del annat massa folk till London i 4 dagar - vilket ledde till att jag missade två dagar i skolan, de enda dagarna vi har matte i skolan. + att jag var borta några veckor före det och missade väldigt mycket matte. Så, förra veckan fick vi reda på att vi skulle ha prov just idag. Då låg jag ungefär efter 30 sidor i matteboken. Deprimerande, visst? För att klara provet idag var jag tvungen att räkna dessa sidor på 4 dagar. Wiiihooo! NOT. Det var inte alls trevligt! Men nu är det gjort, allt är gjort. Alla sidor är räknade och provet är fixat. Och jag kommer på mig själv med att bara sitta här och önska att jag hade något att göra. När jag hade matten ville jag inget annat än att sitta vid datorn hela tiden och kolla en massa serier. Men nu, när jag väl kan göra det och framför allt har tid till det - så känns det inte alls lika lockande.
Det blir förmodligen en tidig kväll, för imorgon ska jag fara och hälsa på älsklingsfaster! Nu måste jag bara fixa klart designen.
PEACE

Breaking dawn

Ja, jag har försökt att fixa en ny blogg nu en evighet. Men jag tror att jag försökte så mycket att det blev nå fel, haha. Camilla provade en gång, och det funkade utmärkt! Livet är orättvist! Men nu har jag iallafall denna, och ska göra mitt allra bästa för att hinna uppdatera ofta. Just nu till helgen kan det bli lite svårt, med tanke på att vi ska ha ett väldigt viktigt prov på onsdag som jag måste plugga inför.
-
Som kanske många vet, så var det världspremiär för Breaking Dawn igår, part 1 av 4e delen i Twilight sagan. Den gick på bio i Vuollerim (haha) så där var jag, så klart! Eftersom jag har läst boken så visste jag ju vad som skulle hända, på ett ungefär iallafall. Fast jag tror att part 2 kommer bli gode mycket bättre, kanske.
-
Sen så vill jag bara berätta för dig, Camilla. Jag har bytt lösenord! För annars skulle det bli en heel del intressanta och olämpliga inlägg från dig. Haha! Jag saknar dig med ♥ men jag kommer snart och hälsar på!

Ganska coolt att jag skriver här först. Har hjälpt Sara med hennes blogg så nu tänkte jag göra ett litet inlägg.
Hoppas hon inte byter lösenord för då kan inte jag tjuvblogga.. :/ Jag saknar Sara sjuuukt mycket och det känns som att jag inte har träffat henne på miljontals år även fast jag träffade henne sist i lördags. Det kan verkligen vara jobbigt att bo 17 mil ifrån henne och hela Vuollerim ibland. Men då blir det ju ÄNNU roligare när man väl träffas ellerhur? Tycker att vi ändå träffas rätt ofta men dock inte som förut. Hoppas att Sara kommer hit till Piteå någon helg framöver så vi kan äta på Pentryt. Men det ska jag allt se till att vi gör. Ibland tycker Sara att jag är störd... Det är inte så roligt! Men det gör inget! Huhu.. Okej nu ska jag vara jätte seriös och plugga mina 50 glosor jag ska kunna imorgon!
Älskar och saknar dig Sara! ♥


PEACE som sara brukar skriva  /camilla