streptokocker

7 dagar kvar i skolan, förstår ni hur sjukt det är? Jag kan inte ens förstå det själv.. Egentligen var det meningen att vi skulle vara ledig på fredag, men så klart ska skolan lägga in nån föreläsning på 3 timmar som är obligatorisk. KUL.
Men snart står 11 veckor av ledighet på schemat! Sommarjobb är också fixat, satteee så småningom rullar det väl in lite pengar. Men eftersom resan till Rhodos är planerad direkt efter vi fått lov så kan jag inte börja jobba förrän 2-3 veckor senare. Vilket betyder att jag inte kommer få pengar förrän slutet av lovet, men bättre sent än aldrig!
7 dagar kvar i skolan, förstår ni hur sjukt det är? Jag kan inte ens förstå det själv.. Egentligen var det meningen att vi skulle vara ledig på fredag för att vi inte har några lektioner då, men så klart ska skolan lägga in nån föreläsning på 3 timmar som är obligatorisk. KUL.
Men snart står 11 veckor av ledighet på schemat! Sommarjobb är också fixat, satteee så småningom rullar det väl in lite pengar. Men eftersom resan till Rhodos är planerad direkt efter vi fått lov så kan jag inte börja jobba förrän 2-3 veckor senare. Vilket betyder att jag inte kommer få pengar förrän slutet av lovet, men bättre sent än aldrig!
Nästa söndag ligger jag på beachen i Grekland och steker som en boss. Kommer bli gode skööööönt. Hoppas det blir sämst väder i Vuollerim då så ingen hinner bli brun tills jag kommer hem, det skulle minsann bli pinsamt om jag var vitare..
-
Nu ska jag fortsätta skriva om streptokocker, kan vara det minst intressanta jag läst om genom åren. Lika intressant som att sitta och kolla när målarfärg torkar!
peace

alla har vi fallit nån gång i traaaans

Vet ni? Om precis 18 dagar den här tiden sitter jag på ett plan påväg till Grekland. Eller rent av är framme i Grekland. Ska bli så oerhört skönt med några månader av ledighet. Vet inte hur det är för er andra men på Omvårdnads har vi mest bara jobbat ihjäl oss hela året som gått. Kommer så väl ihåg alla dessa veckor av stenhård pluggning och absolut noll fritid. Våra dagar såg ut något i den här stilen: vakna-skola-plugga-äta-sova.
En sann tonårings dröm! INTE. Men nu när allt, i princip, är över så känns det såå himla skönt! Håller på med den sista stora saken kvar av 1an, en fet redovisning som ska framföras imorgon - på engelska.
Alla tre delar av svenska nationella, tre delar av engelska nationella och tre delar av matte nationella är klar. Nu återstår endast den sista nationella som är matte muntliga. Förhoppningsvis så klarar jag väl matten, om inte så hoppas jag från skoltaket.. Aldrig i mitt liv att jag ska gå om den kursen!!
Endast 2 veckor av skola kvar, om jag nu inte minns fel så är det 11 dagar. Gillar röda dagar starkt! Dom kommer alltid när man behöver dom som mest. Om jag överlever morgondagen så ska jag belöna mig själv med en stor, fet glass!
-
Om exakt 3 minuter ska jag vara reda för promenad med min brother from another mother. Have a nice life!
peace mina små ponnyhästar♥

damn it feels good to be a gangster

Det har regnat heeeeela dagen, hemskt deprimerande må jag säga. När vi går skola så är det nästan alltid sol och fint väder, men nu när vi äntligen får vara lediga lite så ska det minsann regna.. Mr. Gud har något emot oss!
Men nu ska jag inte gnälla mer, för vet ni vad? DET ÄR SOL! OH MY LORD, äntligen!
I onsdags så fick vi, liksom de flesta andra, h e l g. Så himla skönt. Då kom även fina, fina Hanna. Och som de gangsters vi är så har vi hängt ihop den mesta tiden tills nu. Igår följde vi med killarna till Bäckdal, där de skulle grilla korv och umgås. Men efter någon timme kände jag och Hanna att det var dags att dra sig tillbaka till byn, sagt och gjort - vi började gå hemåt. Vad kan det vara? 1.5 mil hem? Vet inte riktigt vad vi tänkte, haha. Vi är lite påhittiga :D Efter 40 minuter var vi lagomt less och skräckslagna efter ett sms som löd något i stil med ''Var försiktiga, en kille har sett björn efter vägen.'' Som tur var fixade vi skjuts så Rikard och Christoffer kom till våran undsättning!
Ikväll blir det att umgås med undebara människor också, så vädret kunde inte ha kommit i bättre tid! Nu ska jag bara vänta på att miss Hanna har ätit klart, sen bär det av!
peace
-







födelsedagsbarn!

Tjabbba, tjena hallå! Detär en speciell dag i dag, bästa dagen på hela året! Nä skoja bara. Jag fyller faktiskt år, så lite awesome är den faktiskt ;) nu ska vi dra uppma jokkmokk för öppethus! TJARÅ

perfection


amazing

Älskade människor, varför läser ni min blogg när jag aldrig skriver något? Ni är lite lustiga!
Jag har egentligen all tid i världen att skriva, men när jag väl sätter mig ner och ska göra det så kommer det alltid upp något annat.
Nåja, det har egentligen inte hänt värst mycket under tiden jag varit borta. Vi har haft en massa nationella prov, 3 i svenska och 1 idag i engelska. Valborg var ganska trevlig den också, umgicks med trevligt folk på fester runtom i byn! I fredags blev jag dock förkyld, och efter helgen gick det utför och helvetet brast ut, typ. Tappade rösten totalt, sov inget på nätterna, snorade sönder och hostade som en kines. Var inte i skolan igår och det var meningen att jag inte skulle fara idag heller, men vi hade ju som sagt nationella prov och det kunde jag ju inte missa. Så jag var tvungen att ta bussen upp, göra provet, och sen bussen hem igen! woooop
Juste - det har gått och blivit maj! Vilket betyder att jag snart fyller år - ä n t l i g e n ! Bara 5 dagar kvar nu, och sen hoppas jag att tiden går ultrasnabbt till den 10 juni!!! För er som inte hängt med så ska jag och mamma till Rhodos då, tror ni jag är nå taggad? Nä, inte alls .. HÖH! Jag vill bara lägga min under en stor och fet sten och ligga kvar där tills vi ska fara! ååååååh
Hotellet vi ska bo på ligger 20 meter från havet, förstår ni hur sjukt det är? Utsikten lär ju inte heller vara den sämsta! 
-
här ska vi bo i Rhodos!