Tired of all this shit

Om jag med ord kunde beskriva hur trött min hjärna är efter att ha pluggat 6 timmar så skulle det bli ett ca 7 A4 långt hatbrev. Ååh, jag vill bara få bort det sista provet nu innan påsklovet.. Psykologi och Etik & livsvillkor är två ämnen som ligger så långt borta från mitt hjärta som man möjligt kan komma. Typ från Vuollerim till Pluto och tillbaka 7 gånger. Hehee, var inte meningen att det skulle bli ett klago-inlägg, men livet är hårt peeps! 
Nu hoppas jag bara att min Tobias ska komma hit snart så jag får något vackert att kolla på medan jag skriver om diabetes ur 55 olika synvinklar och kulturer. Kan det inte bli torsdaaag... Typ igår helst. 
Nä, nu måste jag fortsätta. Positiva tankar, Sara! Detta är jätte-kul. Wiiieeee
kill me

SÖT

 ♥

survivors

Vi överlevde Kåbdalis mot alla odds och fyyyy tusan vad roligt det var! Det var så himla kul så vi var tvungen att åka dit på lördagen också. Camilla ringde gode tidigt på morgonen och frågade om jag och Tobias ville hänga med henne och Linus dit. Sagt och gjort! Vi drog iväg och åkte flera timmar, vilket resulterade i att jag fick hemskt ont i benhinnorna för att mina pjäxor är så smååå.. Men det gick bra iallafall! 
Nu är det bara 3 dagar kvar av skolan, och på torsdag ska vi ha ett slags prov, så jag måste plugga sönder ikväll så jag slipper göra allt samma kväll. 
-

Hej hoppp

Vi hamnade i stugan i helgen också! Fast bara för att det var så underbart väder förra helgen så blev det så klart skitväder istället.. Var mulet i princip hela helgen förutom någon enstaka timme under söndagen då solen tittade fram. Nu är det bara lite mer än 2 veckor kvar till nästa lov, och efter det har vi praktik i 4 veckor! Ska bli skönt att slippa skolan i 5 veckor, men eftersom vi ska ha nationella provet i matte B precis efter vi kommit tillbaka + prov i svenska grammatik så måste jag ändå plugga en massa under praktiken.. 
Annars så har jag varit ganska duktig de senaste dagarna och gjort bort engelska, psykologi och samhälls så har bara lite kvar att skriva på religionen så har jag inte så mycket skolarbete i veckan! Wiiiie
Imorgon ska vi till Kåbdalis med skolan. Var nästan 1,5 år sedan jag åkte slalom sist så det ska bli spännande att se om jag fortfarande kan stå på benen :D nu ska jag duscha! 
peace
-

@ Luvos

I helgen, mina vänner, så har jag varit i världens bästa stuga. Finns ingen bätttre plats nu när våren börjar närma sig. Jag och min underbara pojkvän for redan på fredagkväll och eldade och myste på medan Peter och mamma kom tidigt på lördag morgon då Peter hade jour till 06.00 på lördagen. 
När vi vaknade på lördagen så var det underbart väder ute, inte ett moln på himlen och STOR SOL! Ett minus var väl att det var lite kallt, men det blev varmare under dagen. Vi allihopa drog en liten tripp med skotrarna 2-3 mil och checkade läget, fyyyyyyyy tusan vad mycket snö det finns där! Dra mig baklänges bakom en liten snöskoter vad mycket snö! Peter och Tobias for mest runt och lekte och hade sig medan jag och min gamle mor körde som folk och höll oss på leden, för det mesta i alla fall. Sedan lämnade vi av modern och åkte en sväng upp på berget och kollade in den vackra utsikten. Häpnadsväckande utsikt må jag säga! 
Idag blev det ingen tur då vädret inte riktigt stod på vår sida. Men ni ska få se alla fina bilder som jag tog :)
-