ENHÖÖÖÖRNING

Lantus, novorapid, glucagon, blodsocker, långtidsverkande, måltisdinsulin, botemedel, symtom ... blablablabla
Jag håller på att träna inför redovisningen om diabetes inför morgondagen, även fast jag verkligen inte tycker om att redovisa och förmodligen inte är särskilt bra på det så ska jag försöka att göra mitt bästa!
-
Helgen var förövrigt suuupertrevlig! Jag och Camilla satte oss på bussen i torsdags och började resan mot Piteå. Efter 3 långa och sega timmar var vi äntligen framme, då istället för att gå 40 minuter till Unas lägga i mörkret med 50 kg packning fick vi skjuts av Mulles morbror. Guuuuld värt må jag säga! Vi däckade nästan med detsamma senare på kvällen.
Fredagen fikade vi på Nodo tillsammans med Camillas poolers, där satt vi i princip halva dagen och myste och gick sedan till Pentryt för att käka finmiddag ♥ sagt och gjort, allt var såklart supergott! Vi fortsatte kvällen med att dra oss mot Hemmakväll där vi köpte en massa gott och hyrde 5 filmer. Filmkväll hos Rebecca stod senare på listan, men vi drog en liten fail när 2 av filmerna inte var på engelska, utan franska och spanska. Haaaaaah, bra där! Det blev en läskig hemfärd mitt i natten påväg hem till läggan efter alla skräckfilmer. hih
Lördagen körde vi på i samma stuk med shopping, fika på Nodo och middag på Max. Vi gick nog upp ett par kilo allihopa under helgen. Filmkvällen fortsatte och vi hade lika roligt!
Söndag var det dags för hemfärd, som denna gång tog 3,5 timmar. Funny huh?
-
Nä, nu måste jag fortsätta plugga!
PEACE MATES
-

Kärlek

Cause sometimes you just feel tired. You feel weak and you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse. - eminem


.

you know you've read a good book when you turn the last page
and feel a little as if you've lost a friend

Bomyrberget


I was blind, but now I can see

F r e d a g! Damdamdamdaaaaaaam! Sitter i skolan och har egentligen slutat, men eftersom Camilla var tvungen att stanna kvar och ta igen det hon missat innan hon kom hit så stannar jag också kvar & håller henne sällskap. Till klockan 2 ......... Borde få typ fredspriset ellernåå, hähä!
Nu är det bara att börja jobba, peace


Pepsi max

Torsdag! Vilket innebär att det snart kommer ännu en efterlängtad helg med en massa trevligheter. Imorgon blir det iallafall middag hemma hos mig med min fina vän, och film lite senare med nå fler smurfar. Nu ska jag ta och dra mig hemåt från backen!
Justeeee, El clásico var i veckan. Real Madrid - Barcelona :) som vi alla förstod så vann Barcelona! Med 2-1, häh


Sämsta reklamplaceringen någonsin..


peiz

I fredags drog jag,camilla och carro till Luleå och shoppade och myste på. Fick med mig en klocka, en börs, ett par vantar, örhängen, godis och solpuder. En helt okej fredag, med andra ord. Men eftersom vi var i skolan ett tag på morgonen så kom vi oss inte iväg förrän vid halv 12-12 nån gång.
Kvällen avslutades hos Martin med järngänget och vi bara myste på med lite gott och film.
På lördagen fick jag något konstigt ryck och kastade alla mina kläder på sängen och rensade bort allt svammel som jag inte ville ha kvar. Tömde även alla skåp med småsaker och skolgrejer. Så hela lördagen gick åt det! Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat film, både själv och med Camilla och Veronica. :)
Nu ska jag dricka lite varm choklad och vänta in skolan imorgon .. buhu
-

Stääääda


at school

Det har som sagt varit en massa problem med allt som har att göra med bloggen ett tag, men nu är det så gott som fixat! Himla mysko må jag säga. Sitter iallafall i skolan nu och väntar på att svenskan ska börja. Imorse hade vi minnesstund för fina Marielle ♥. Det var väldigt mycket blandade känslor i skolan efter det, en hel del grät också ..
Jag vet inte riktigt hur jag känner med det hela, jag kände inte Marielle speciellt bra. Spelade fotboll med henne ett tag och vi träffades på EC i Kvikkjokk & i Jokkmokk några gånger. Det är jättehemskt det som har hänt henne, hon var en jättefin tjej som ville allt och alla gott. Hon var en sådan tjej som man inte behövde träffa många gånger för att älska. Alltid glad och sprallig! Och hennes röst, gosh! Hon sjöng som en ängel. Det är så orättvist att det hände just en sån fin person .. Sänder all kärlek och styrka till Marielles familj ♥ Hoppas att hon har det bättre där hon är nu.
-


Såja

Det funkade inte att lägga in bilder i inläggen från datorn, så jag fick använda min iPhone istället. Men när jag lägger upp bilderna härifrån så ligger dom till vänster, och inte i mitten som när jag kirrar det från datorn! Intresseklubben antecknar, right? Hähä
Aja, bilderna är iallafall där och jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit någonting på 3 veckor, men jag har bara slöat hela lovet och umgåtts i princip hela tiden med Millzor :) som hon nyss skrev i det tidigare inlägget så ska vi dra till Veronica nu och köra en favorit i repris - baka paj och kolla film. What a lovely life! Peace


TJAO

Tänkte vara duktig att lägga upp massvis med bilder men eftersom blogg.se inte funkar som det ska så skippar vi det. Får hellre bli någon annan dag! Sarre håller på att byta kläder och efter det går vi vidare till Verrot! :) seeeee you later alligaaaaater / c