By camilla

Är trött så jag håller på att dö ellernå! På svenskan fick vi fika som gjorde dagen mycket bättre! Ikväll ska jag och Sara på juldans i deras källare, ALLA ÄR BJUDNA! Haha nä jag skoja bara. Vi ska faktiskt på folketshus och kolla på en julshow, om jag fortfarande är vaken. Kommer somna på bussen och sen kommer jag väl vakna upp i Murjek.
På tal om ingenting så fick Sara ett B på fakenationella provet i svenska läsförståelse! Visst är hon duktig? Men om jag hade gjort den så hade ju jag fått ett A, såklart!


Raggen

Tänkte testa en snabb liten mobilblogg! Det var ju trots allt ganska längesen jag skrev sist.
Just nu så ligger vi på raggen i byn. Jag,Camilla,Frida och Carolin :) samma gjorde vi igår! Enda fram till midnatt! Då var vi en himla massa människor som var och lekte runt. Idag verkar det som att alla har gått i ide ..
Fast vi fick vara med om en händelserik början på raggen, när vi gled förbi macken så drog vi ner en blick mot skoteraffären bredvid - där låg det en bensindunk alldeles vid väggen som brann. Spänning, spänning!!
Annars så är min egen dator på lagning just nu för att den inte mådde så himla bra, och min skoldator är också pajad .. Så den måste jag lämna in imorgon.
Ska bli så skönt med lov!!!


söndag

Ja, då var det sista dagen på helgen - igen! Nyss var det ju fredag .. Tiden går himla fort nuförtiden och det är bara 13 dagar kvar till julafton, hur awesome är inte det? En av mina kusiner fyllde 13 bast idag också, gode stort!
På tal om ingenting så är det Camillas första dag på Boken imorgon. Kommer ihåg min första dag, helt förvirrad och lost. Haha
Förövrigt så sitter jag just nu och kollar på Warrior, det är vääääääldigt spännande så jag måste faktiskt fortsätta :D
peace!
-

perra köttar!


*

Ikväll blev jag faktiskt bjuden av Sara och hennes familj på nobelmiddag! TACK SÅ JÄTTE MYCKET! ♥
Juste, nu ska jag försöka hitta på någonting mer att skriva, men det är svårt! Jag kan ju iallafall berätta att jag ska/har flyttat hem till byn. Vilket är gode skönt men jag kommer sakna allt fint folk! MEN, jag och Sara får allt åka och hälsa på Una så fort vi har tid eller egentligen så fort Una har tid. Jag kommer nog ha sjukt mycket plugg när jag ska hinna ikapp VO men annat ska förhoppningsvis också hinnas med. Så alltså börjar jag i Saras klass redan på måndag.
HAHA!
/camilla

haha


HEJ

För det första, GRATTIS VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA CAMILLA PÅ 16-ÅRS DAGEN! ♥ hoppas att du får en underbar dag, (vad som är kvar av den iallafall). Jag kommer så klart och våldgästar dig sen. hihi
Ni ska bara veta hur glad jag är just nu, skulle gott kunna skutta runt och sjunga!! hihiih
Jag och pappa var till Luleå och hämtade min Iphone tidigare idag, så nu är den på laddning. Måste komma på ett sätt att få in alla kontakter i min gamla telefon till den, hmmm .. Det är alltid den tjorvigaste biten! Men vad gör man inte för sin telefon? haha, besattttttt
Nu ska jag ta och laga lite mat, bara för att jag kan. Ha en awesome helg! För det ska jag ;)
peace

ironiiii, haha


17

Sitter i skolan och väntar på svenskalektion, engelskan var inställd så jag fick en liten sovmorgon till 10! s-könt
Nu väntas det bara och se om lärarn kommer, skulle inte alls förvåna mig om svenskan också var inställd .. haha
Iallafall, veckan har gått väldigt fort! Det är redan onsdag?! Nyss var det fredag och jag var påväg till Piteå. Camilla fyller år på fredag, så förhoppningsvis händer det något trevligt då. På lördag ska jag iallafall bjuda henne på finingmiddag!
nu kom visst läraren! HEJDÅ

Finallyyy

Gjorde just klart den sista uppgiften i hälsopedagogikskursen! Hiiiimla skönt det kändes :D haha
Nu är det inte länge alls kvar till jul, och jag har till och med hunnit fixa ett par julklappar. 18 dagar people, 18 dagar till jul! Vi har fått snö nu också - Ä N T L I G E N ! så som jag har längtat!
Till lovet blir det förhoppningsvis ännu mer snö så vi kan få fara till stugan och köra en massa skoter, happydag.
Nu måste jag tyvärr fortsätta att skriva om Psoriasis så vi får sluta nån gång (!!!)
peace
-


Lifeee's pretty damn good

Söndag och sista dagen på heeelgen. Känns riktigt trist att lämna Piteå! Fast ändå skönt att komma hem och sova i min älskade säng♥
Nu väntar jag bara på att Carro och Tova ska komma hit så att vi kan fara! Med lite tur så kanske en annan tomte följer med, hihi!
SHIIIIIET, nu kom dooom! Ha en trevlig söndag people :) peace

PENTRYT PÅ EN STUND!

Vaknade av att polisen ringde på dörren och han frågade massa grejer. Egentligen var det bra att han väckte oss eftersom klockan var nästan halv tolv och jag&Sara skulle in till stan. Sara och Una har sovit som stockar medan jag knappt kunnat sova. Kul va? Nä inte speciellt. Som tur är så har jag iallafall fått tillräckligt med sömn så jag orkar med kvällen. Vi ska snart möta upp Ellinor och Elin och därefter bege oss till Pentryt.

Jag,Sara och Una!♥
/camilla

Inbrott

Det blev en gaaanska så händelserik dag! I bilen påväg hit så ringde Camilla och sa att det hade varit inbrott i lägenheten under dom, dörren var helt sönderslagen och det var några poliser som var där och kollade en massa.
Sen så bar det av till en av Unas klasskompisar Elin för en awesome tjejkväll med en massa spel, skratt, lekar och svammel. Sen påväg tillbaka till läggan så blev vi omkörda av ännu en polisbil i raketfart med blåljus och hela köret, och så klart var den påväg mot Camilla och Unas lägga. Tror ni vi blev nå scared? ojojoj, Camilla gick till och med och pratade med polisen för att se vad det var som var fel. Fast som tur var så var det något i läggan bredvid deras, men polisen tyckte att vi skulle vara lugna och om det var något så skulle vi ringa 112. Tryggt lixom ..
Nu är klockan lite över 3, vi är svintrötta men vågar inte soooooova! Tuuusan å :D fast det skadar ju inte att försöka. (nu blev du allt orolig mamma!)
peaaaaace♥
-


2011-12-01

Torsdag då! Dagen började på ishallen i Jokkmokk där vi åkte en massa skridskor, gode svårt men kul! Nästa lektion var matte, där blev det mest bara en massa svammel. Vi missade bussen med en timme ungefär, så vi fick vänta nästan 3 timmar till nästa. Kul va? .. höh
Imorgon bär det äntligen av till Piteå och mina brudar, det enda viktiga som ska med är såklart Camillas paket - men chansen är ungefär 99% att jag kommer glömma bort det. Kaaanske om jag skriver det här så slinker jag in och kollar på det imorgon. K A N S K E !
Nä, nu ska jag duscha och packa. En lektion imorgon, sen helg! peaaaaace
-

-C

Last night I asked my angel to watch over you,

but he came back sooner than I expected.

I asked him: Why?

And he said: An angel doesn´t watch over another angel ...


fan va sjukt


Okej

Fredag imorgon vilket betyder att Sara kommer till Piteå! :D Det ska bli så kul! Har egentligen ingen aning vad vi ska hitta på för Sara kommer ganska sent imorgon men på Lördag blir det iallafall middag på Pentryt (som jag har längtat!). Kommer bli supergott. I helgen är det nån thai middag i byn men eftersom jag redan har planerat min helg i evigheter så dissar jag byn. Hmm nu vetja inte vad jag ska skriva men du Sara: tänk på barnen i Afrika!



/C