Blöt höst

Man kan läsa lite varstans att hösten är så himla fin och mysig med alla sina färger. Jo juste.. Det regnar i princip hela tiden och mörkret kommer. Efter all värme kommer kyla. Ständig kyyyla.. Men det är ju inte som på vintern då det är -30, ändå märkbart. Man är som van att slita på sig en lite tjockare tröja när man ska gå med hunden, men nu är det lika bra att dra på sig skoterjackan. 
-





9 månader

Idag hörni, idag är en speciell dag. Idag har jag och Tobias varit tillsammans i 9 månader! Det var alltså 9 månader sedan vi stod uppe på toppen av slalombacken och sköt raketer. Eller, egentligen var det ju den 31. Men september har tyvärr inte 31 dagar så då firar vi den idag istället! Många kan tycka att det inte är något stor sak att fira 9 månader, men det är det faktiskt. Jag måste ju fira det bästa som hänt mig, eller rättare sagt - DEN bästa som hänt mig. Kärlek är viktigt. Jag hoppas på oändligt många fler månader tillsammans med min Tobbis. 





Söndag

Om lite mer än en vecka så bär det av till Gällivare för 3 veckors praktik med Camilla. Tydligen var det lite problem med planeringen eftersom hon som har hand om praktiken på Gällivare sjukhus har varit sjuk. Därför har vi inte fått varken schema eller information om handledare. Boende vet vi iallafall att vi har, och att det är relativt nära sjukhuset. Men inga större detaljer. 
Jag beställde en Ipad tidigare i veckan som kom i fredags. Är inte helt nöjd med den då den har har så låg upplösning, funderar på att köpa en med retina-skärm så får Tobias ta den istället. Jag tror att han behöver en ;) haha
-



Transformers 3

Ligger i sängen och kikar på Transformers 3. Tobias stack på utryckning plötsligt och lämnade mig ensam hemma hos honom, så nu väntar jag på att han ska komma hem nån gång! Vi pratade tidigare idag om att jag inte sett varken Transformers, Harry Potter eller Sagan om ringen i mitt liv. Tydligen har jag missat allt bra (enligt Tobias iallafall), men han har ju missat alla filmer som jag har sett istället. De är förövrigt säkerligen mycket bättre än det som han sett :)) 
Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna så det är väl lika bra att sova. Godnatt på er! 
-