EU

Jag har aldrig varit så nervös, någonsin, som jag var igår morse. Jag trodde verkligen inte att jag skulle ha en chans  att klara provet i medicin som vi skulle ha på morgonen. 2 timmar senare och jag upptäckte att jag visst kunde mer än jag trodde. Pluggade måndag och tisdag enda från det att jag kom hem från skolan till läggdags. Var helt slut i huvudet igår efter allt plugg! Fixade bara ett par uppgifter när jag kom hem och sen var jag ledig hela kvällen, vilket var goooode skönt! Nu är jag ledig från allt som har med plugg att göra enda till nästa vecka, wehååå. 
Mamma fick också tag på biljetter till Beyoncés consert i Globen 29 maj. Går inte att beskriva hur mycket jag längtar dit! Skulle passa bra nu också med lite påsklov, för jag saknar verkligen stugan och allt som hör till - skoter, familj, påskgodis, torrkött, fjällen och fint väder. 
Snart är det helg, nästan, och då ska jag bara slappa och inte göra ett skit!
peace
-

Något som kallas bilder

Järngänget!


2013-02-07

Hej hallå! Visst är det kul att läsa min blogg? Jag skriver lite för ofta nuförtiden.. Nä men jag har struntat fullständigt i allt som har med bloggen att göra under dessa veckor som gått. Har ett sådant händelsetikt liv att jag helt enkelt inte hinner med att skriva här om dagarna. Haha! Det är vad jag försöker intala mig själv iallafall :D Sanningen är den att det enda jag gör är att plugga och umgås med min pojkvän. Det ni! p o j k v ä n är ett nytt kapitel i mitt liv och det är både underbart och skrämmande. Men han är helt klart det bästa som hänt mig under mitt 16 åriga liv på jorden. Det kör ihop sig lite med allt pluggande, så vi hinner inte träffas så mycket som jag egentligen vill - men hellre lite än inte alls. Annars så har jag varit i Fatjas med Linus, Camilla och Tobias. Hunnit fara till stan ett antal gånger och shoppat loss, kört skoter, fikat i massor x 7 med järngänget & pluggat för ovanlighetens skull. 
Nu är marknaden igång här i Jokkmokk så på lördag ska jag och Tobias dit och kika. 
Tydligen ska vi ha ett ''litet'' prov på onsdag om allt som har med lungorna att göra. Tyvärr så kommer det bli ett gigantiskt prov som vanligt så jag måste plugga sönder hela helgen. Kul liv,