Tjarå

Nu sticker vi till gästgiveriet och käkar!
-


Luleå

Jag kan inte med ord beskriva hur trött jag är just nu. Jag tvivlar inte en sekund på att om blundar så kommer jag somna på en gång. Det är psykiskt jobbigt att vara trött, haha. Men jag måste ta en dusch, för imorgon ska jag följa med pappa till Luleå och shoppa lite. Har aldrig någonsin haft så tråkigt som idag.. Suttit framför datorn i princip hela dagen förutom en powernap och en kort ragg med Peter. Känns som att det kommer bli ett händelselöst lov hörni!
-


Beauty and the beast

Idag bjöds det på plankstek till middag, kan vara bland det godaste som finns! Nu blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen och kika på en massa serier. Älskar fredag!
-


L-l-l-loooov

På grund av en viss incident i klassrummet imorse så fick vi hoppa över sista lektionen , och den näst sista var inställd så vi fick sluta 2,5 h tidigare. Så nu har vi lov!!!! Känns lite jobbigt att sitta i skolan flera timmar och vänta på bussen, men sånt får man ta!
DET SNÖAR UTE
-


-13

När jag gick med hunden nyss höll jag på att frysa benen av mig. Har inte riktigt hunnit vänja mig vid kylan ännu, och det lär förmodligen ta ett bra tag. Snart blir det -30 ute och då kommer -13 kännes som ett yngel i vattnet. WEHÅ. Nu när det lika blir kallt kan det väl komma lite snö nån gång.. Blev så sugen på köra skoter när jag såg min pärla på baksidan nyss. Den bara står där och glänser ;)
Det var förresten fullmåne ute.. Creepy
Nu ska jag ta en skööön dusch, peace
-


Operation broken eagle

Jag måste ju vara jävligt dum med noll hjärnceller. Matte är det mest värdelösaste ämnet jag varit med om och det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag läser eller räknar så förstår jag nada. Får sitta i skolan till klockan 5 och räkna som en tok nu för att jag föddes med en halv hjärncell. HEJDÅ


Underbart

Det var längesedan det var så här fint väder, en hel helg till och med. Nu är det bara en vecka kvar i skolan och sedan en heeel vecka ledighet. WEEHÅÅ!!
Nu ska jag gå till farmor och farfar å få mig nå fika. Tjarå
-


-

''why do I reach for the stars when I don't have wings to carry me that far?''

min favvo


Marshall Bruce Mathers III

Idag fyller världens bästa hiphopartist, låtskrivare, skådespelare och musikproducent 40 år. Vilket legend ♥
-

sjukling

Det är inte kul att vara sjuk hörni, det vill jag då lova. 2 dagar borta från skolan känns som evigheter. För att fördriva tiden har jag hunnit se hur många filmer som helst, börjar bli lite leds nu.. Jag hittade en serie igår som är huuur bra som helst, helt beroendeframkallande! Imorgon får jag förhoppningsvis komma mig till skolan, om det nu inte blir värre tills dess. Fick veta idag att vi ska ha prov nästa vecka i något som vi inte ens gått igenom ännu.. Bokenskolan i ett nötskal, så nu ska man måsta vara förbannad över det.
Älskar livet, inte


sommar 2012


chernobyl diaries

Myser på med underbara människor framför Chernobyl diaries. Undra varför alla filmer som har en rysk Yuri med är så bäst.


H e l g

Idag är ingen vanlig dag, för det är freeedaag och HELG!! Denna vecka har varit förfärligt hemsk med kanske de två svåraste proven vi någonsin haft. Jag tror och hoppas att vi inte har några prov nästa vecka, det skulle varit så himla skönt! Nu väntar vi på att samhälls ska börja och sen är det 2 lektioner kvar och helg. Vill hem nuuuu
-


vad i hela friden?!

När jag gick till bussen nyss upptäckte jag att det var SOOL (!!!!!!!) wihoo. Underbart!
-


skolfoto

Idag vankades det skolfoto. Som jag för övrigt inte kommer se klok ut på, som vanligt. Genom alla år i skolan har jag aldrig någonsin blivit nöjd med skolfotot. Men nu finns det andra saker att vara less på! Typ att vi ska ha ett uber-prov i lagar på fredag. Känner inte riktigt suget att plugga ännu en dag.. Nu kommer bussen! Tjaråååå
-


vi var ganska tuffa när vi var små!


ingen big deal

Helgen har gått allt för fort och är nu över. Skulle passa fint med ett lov, typ nu.. Men det är väl snart v.44 och då får vi äntligen vara lediga! Nu är det bara att stiga upp och dra mot skolan på ett tag. Måndag är alltid så seeeeg..
-


iPad

Nu ska ni få höra! Igår kom mamma hem med en splittrans IPad (!!!!!) och jag är typ överlycklig. Hihi
Sitter och testar den nu och det är ju i princip en enorm iPhone. Lite ovant när allt är så stort men antar att man vänjer sig. 
Historian idag gick värdigt bra faktiskt, det tog bara 15 minuter att svara på allt så vi fick sluta lite tidigare. Om någon timme sitter vi i bilen med destination @ Piteå i sikte. Wihoooo! Helgen kommer såklart att bli underbar i vanlig ordning. Kommer inte ens ihåg när jag träffade min favvo-granne senast.. Nu ska jag ta å packa med mig lite grejer och käka lite gomiddag! Sen bär det aaaav :D 
Tjaråå

fina varelse

jag har gått och kärat ner mig i dig. Sluta vara så vacker!
-


kanelbullsdagen?!

Samhällsprovet är avprickat och det gick pissdåligt, typ. Provet var uppdelat i en E-del och en A&C-del. Vilken betyder (för er som inte förstår) att första delen är betydligt mycket lättare än den andra. Men förhoppningsvis så klarade jag det iallafall någorlunda bra! Nu är det bara historian kvar till imorgon och sen är det HEELG!!! Siktar kosen mot Piteå med Camilla och blir där över helgen. Nästa vecka står ytterligare 2 prov på schemat men det problemet ska jag inte lägga en tanke på förrän söndag!
Alla snackar om någon kanelbullsdag idag? Jag har då inte fått någon bulle.. dålig stil

Nä, nu ska jag tillbaka till den historiska världen med alla underbara 30 frågor. Heja, heja!
-


hehe


statschef, statsminister, grundlagar..


vad gör man när man är ledig?

Idag var faktiskt den första dagen på nästan hela hösten som det var fint ute och inget regn. Perfekt dag att vara ledig på! wihoo! Tänkte vara duktig och gå upp vid 9 för att dra ut och springa tidigt så jag hann plugga resten av dagen. Men det är faktiskt inte mitt fel att snooze-knappen uppfanns och mina fingrar automatiskt sökte efter den. Hehe.
Kan ju också informera er om att demokrati och diktatur varken är roligt eller intressant.. Rymde över till historian en sväng, men det skulle jag inte ha gjort för jag blev fast där och råkade (!!!!) glömma bort diktatur-svamlet. Nu ska jag då ta en paus och dra ut på en promme med Camilla.
-