thaa kartell

Ligger i sägen och lyssnar på kartellen. Vilka legender! Dagen har varit himla trevlig och när vi hade slutat skolan vid 11-tiden så gick jag och Camilla upp till Opera (observera att det var -28 grader ute..) och mötte upp Linus och Tobias. Sen stack vi vidare till Nattaavara, som jag fortfarande inte vet hur det stavas, och hämtade Linus skoter. Kom hem för ett par timmar sedan och nu tänkte jag dra vidare på fler äventyr. Tjarå!
-


dafuq

Det är verkligen inte lätt att plugga när det enda man har i huvet är ''imorgon den här tiden har vi i princip LOV!!!''. Snälla, snälla tid kan du inte gå lite snabbare så vi kan få detta prov överstökat.. Jag har faktiskt pluggat varenda dag enda sedan första dagen på vård- och omsorgsprogrammet (nästan iallafall), så om tiden bara kunde gå liiiite fortare så skulle det hjälpa väldigt mycket! Tack på förhand. Nu är det bara å plugga vidare.
 
/no life

livstecken hörni

Får väl börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, igen. Finns varken ork eller tid till att blogga nu för tiden. All energi går åt till skolan och allt plugg. Mitt liv består av cirka 98 % plugg och 2 % sova. De senaste veckorna har det varit ganska extremt, utan att överdriva alls. Om vi inte har prov så har vi inlämningsuppgifter eller redovisningar, och om det inte är stressigt med skolan så är något åt helvete med min diabetes. Fick en chock igår när jag var på rutinkontroll på sjukhuset, har aldrig någonsin haft så bra värden. Finns inget bättre än att få bra resultat när man lägger ner sin själ och en massa tid i något. Wehååå
I söndags hade vi teori och uppkörning för skoterlicensen, alla 12 i min grupp klarade det galant! Fick ett fel på teorin men annars så satt allt som ett smäck! Det tog sin lilla tid dock... Vi for till Jokkmokk vid 10-tiden på förmiddagen och kom hem vid 17. Var så himla nervös att jag inte skulle klara det, så när jag fick veta mitt resultat frågade jag han som höll i kursen om han drev med mig :D hehe
Nu är det bara stå i de sista dagarna i skolan. Ett par inlämningsuppgifter som ska vara inne innan fredag och på torsdag ska vi ha prov - sen ääääär det L O V ! Om ni bara visste hur skönt det kommer bli med lov, finns inga ord i världen som skulle kunna beskriva. 
Ha ett förjävla fint lov, för det ska då jag! HEJDÅ
-
 

5 december

Idag fyller världens bästa pappa år. Grattis, grattis! Älskar dig massor.
-

lugna mä

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta.. Vi har 4 prov, två inlämningsuppgifter och 3 redovisningar kvar innan jullovet. Varför ska dom tjuras med att sätta allt nu i slutet när man vill ta det lugnt och slappa..? Jag har då i alla fall suttit med olika plugg enda sedan 3 när jag kom hem från skolan, förutom en middagspaus så klart. Fick för mig att jag skulle springa lite på bandet idag, men njaa den idén for åt fanders när jag öppnade alla skolböcker. Imorgon ska vi ha beep-test på idrotten, visst låter det kul? FEL, det kommer att blir förskräckligt jobbigt. Nu ska jag deppa sönder lite och packa idrotts-väskan. 
 
/arg

trött

Idag är vi trötta och igår var vi glada
-


Flikkor

Finns inget bättre än helger! Är så less på allt som har med skolan å göra så jullovet kommer sitta perfekt. Just nu håller jag på kika Taken 2, har väntat på att den ska komma ut med bra kvalité huuur länge som helst så jag blev less och körde på en med sämst istället. Men den är då lika bra för det!
Om lite mer än en timme så ska jag, Camilla och Una fara hem till Nadja och käka middag å mysa på! Längesen vi körde en riktig tjejkväll så det är då verkligen på tiden. Så nu är det bara att vänta tills resten av brudsen kommer så sticker vi!
Ha en fortsatt trevlig lördag hörni :D
-