Dra du h*lvete

Jag tycker inte om att vara förkyld, det är psykiskt påfrestande och allmänt jobbigt HELA tiden när man andas som en igentäppt anka som håller på drunkna. Vad hände med att ha det skönt och slappa hela lovet? Förkyldning stod inte på schemat..
Gårdagen var iallafall hur trevlig som helst! Jag, Camilla, Linus och Tobias drog en roadtrip till Boden och bowlade å käka på Max. Det var cirkus 4 år sedan jag bowlade sist, så ni kan ju snabbt inse vem som förlorade stort :D men det var trevligt iallafall med underbart sällskap! Nu är det bara att rycka upp sig och knapra lite halstabletter. Peace
-


unik talang

Julafton och nyår har passerat fort och det är inte många dagar kvar till skolhelvetet börjar igen. Njuter av dom sista dagarna med underbara människor och försöker ta vara på varenda minut.
Nyår firades uppe i Dalstugan med finfolket och när tolvslaget gick så stod vi alla uppe på toppen av backen och sköt raketer. Otur som jag har så fick jag på något sätt en flisa eller något från en raket i mitt hår, så nu har jag ett inte så vackert brännmärke i hårbotten. Fick total panik när det hände och visste inte vad jag skulle ta mig till. Det bara brände till på huvet och började lukta bränt hår. Alla som känner mig kan säkerligen intyga hur mycket mitt hår betyder för mig så det blev ett himla liv både på mig och dom runt om mig när jag sprang runt uppe på backen i ren panik. Hehe, never again!
Alla dessa nyårslöften som varenda en har struntade jag fullständigt i, när det har gått några veckor så följer ändå ingen dom.
Ni får ett par bilder från dagarna som varit.
-