2012-06-26

Det var faktiskt meningen att jag skulle lägga upp bilderna från Rhodos när vi kom hem, hade en hel vecka ledigt innan sommarjobbet skulle börja. Men bloggen glöms lätt bort när det finns så mycket andra bättre saker att göra! Nu jobbar jag iallafall på hemtjänsten och där blir jag under två veckors tid. Två dagar in på första veckan har nu gått och jag trivs så klart himla bra. Det finns inte bättre människor än personalen där, de är änglar allihopa! Midsommar har också passerat, tiden går så fort! Snart är det slutet på augusti och skolan börjar igen.. Nä, kanske lite att ta i. I alla fall, hemma hos oss bjöds det på 3-rätters middag med trevligt folk. 
 -
Tog ca 300 bilder borta i Rhodos och kan därmed inte visa er alla, men några kan jag vara snäll och visa.
Vi hade i princip 30 grader i skuggan varenda dag och inte ett enda moln på himlen. Kan lätt säga att jag aldrig någonsin i mitt liv varit med om något så varmt! Det gick inte att gå ute med kläder under dagen, bikini och iskall dryck var det som gällde. Ni kan ju tänka er det värmaste tänkbara ni känt, lägg på 30 grader till så kommer ni kanske i närheten! Allt svammel om att dom har pengarkris i Grekland, bullshit.. Tro nu inte på allt ni hör :D
Nu är det bara att hoppas på det bästa inför nästa år så får vi se hur det slutar!
Jag ska upp klockan 6 imorgon, så det börjar bli dags för mig att dra mot sängen. Men nu ska ni njuta av sommaren, även fast det är kasst väder, och ha det gott! Brukar inte skriva här så mycket nuförtiden, och så lär det också fortsätta ett bra tag. Känner inget direkt sug till att skriva här! Det spelar ingen roll att jag intalar mig själv att ''nu måste jag skriva iallafall varannan dag'' för chansen är väääääldigt liten att det händer. 
-
Här är bilderna. 
peace
 
 
 

Jag hoppades.

Jag har inte förstått riktigt ännu att det är imorgon, eller egentligen idag, som vi ska fara. Det var 3 år sedan sist jag var utomlands, och det går verkligen inte att beskriva hur oerhört kul det är. Men det är inte förrän man kommer hem som känslan kommer krypande.. 12 timmar kvaaaar, T A G G A !
-