Freedom

Nu ni! Nu är det äntligen helg!! Verkligen inte smart av läraren att visa två filmer på sista lektionen, alla var trötta och sega och någon somnade till och med. You gotta love history! Nu är det bara att gå hem i regnet och förhoppningsvis får jag med mig min broder på pizzerian :)
-


En riktig livsnjutare


Tapout you guys!

Ääääntligen har mina grejer kommit från London plus två par skor från Luleå. Dagen i skola var värdelös så detta behövde jag verkligen! Ska bli intressant med 3 timmars engelska på måndag...! Snablars
-


schtugen

jokkmokks höstmarknad är bara en budget-version av vintermarknaden må jag säga. Det tar inte många minuter att ta sig genom hela området, men va tusan - nog är det trevligt iallafall! Jag följde med farmor, farfar och kusin dit tidigare under dagen och fyndade ett skal till min iphone. 75;- senare och ett stycke mobil snyggare. Poäng! Med bra sällskap är allt trevligt. Tur som jag har så fick jag födas upp i en underbart trevlig släkt, tänk om alla hade det lika bra som mig! Då skulle universum vara en bra plats ;)
Under kvällstid är det dock bara en massa oerfarna teens som dricker och tror dom är coola, tur att jag har några hjärnceller kvar iallafall och står över sånt trams. Jag, hund och mor for till stugan istället. Hur mys är inte det jämfört med en kväll i Jokkmokk? Det är nog med att man måste gå skola där allt för många dagar om året!
Nu ska jag ta å mata hunden med morot, som han för övrigt älskar, och sen bara kolla serier hela kvällen.
Peace
-


#7

Nu är det bara (tyvärr) en vecka kvar av sommarlovet. Sommaren 2012 har varit en av de mindre bra somrarna genom åren.. Det enda bra måste varit resan till Rhodos, där var det helt underbart! Här uppe i kalla norr har vädret varit värdelöst! Men vad ska man förvänta sig egentligen..? Nu är det bara att förbereda sig inför nästa vecka och verkligen njuta de få dagarna som är kvar.
peace
-